Bouw mee

Het nieuwe museum komt er voor jou.
Ontdek hoe ook jij kan meebouwen.

Word vriend

Onze vrienden wekken kunst tot leven. Zo stop je met kijken en begin je te zien. Vrienden van het museum kunnen het hele jaar lang gratis de museumcollectie op verplaatsing bezoeken. Je krijgt uitnodigingen voor verhelderende rondleidingen, interessante daguitstappen, gezellige museumontbijten, buitenlandse cultuurreizen en verrassende evenementen.

Bezoek de website

Doe een schenking

Sinds zijn oprichting heeft het museum steun gekregen van grote en kleine schenkers. Dankzij hen is de collectie gegroeid tot wat ze nu is: en topcollectie op internationaal niveau.  Ook jij kan je stempel drukken op het museum van de toekomst.

Een schenking doen? Neem contact op met Frédéric Jonckheere:

frederic.jonckheere@kmska.be

Meer informatie

Het nieuwe museum & mijn bedrijf

Het nieuwe museum gaat voluit voor eigentijdse samenwerkingsvormen. Van fondsenwerving, sponsoring, giften, legaten en crowdfunding, tot mecenaat. We bieden een brede waaier aan returnmogelijkheden en zijn ervan overtuigd dat het nieuwe museum een waardevolle investering kan zijn voor ondernemers en bedrijven. Want het nieuwe museum wordt een baken van culturele hoogspanning in de Antwerpse binnenstad, Vlaanderen, België en de wereld.

Investeren in het nieuwe museum? Neem contact op met Frédéric Jonckheere:

frederic.jonckheere@kmska.be

Meer informatie